27.06.2017

(Fen.Bil.Ens) KHK ile Kapatılan Mevlana Üniv. Öğrencileri Ücret Durumu
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Selçuk Üniversitesine ödenecek ücretler:

Tezli Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri için 9 eşit taksitle ödenecek olduğundan 2017 Nisan ayına kadar olan geriye dönük (7 aylık) taksitler 20 Nisan 2017 tarihine kadar toplu ödenecektir. Kalan 2 taksit ise mayıs ve haziran aylarında ödenecektir.

Tezsiz Yüksek Lisans öğrencileri ise kalan ücreti 3 eşit taksit olarak nisan, mayıs ve haziran aylarında ödeyecektir. Ödemelerini peşin yapmak isteyen ilgili öğrenciler nisan, mayıs ve haziran aylarında ödeyecekleri ücretleri toplu olarak nisan ayında ödeyebilirler. Ödemeler her ayın 20 sine kadar yapılacak olup 20 sinden sonra ödeme yapılamayacaktır. Ödemesini yapmayan öğrencilerin kayıtları Yüksek Öğretim Kurulunun kararına göre silinecektir.

Ödemeler T. Vakıflar Bankası şubelerinden, öğrenci numarası ile yapılarak ödemenin yapıldığına dair banka dekontunun bir nüshası Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim edilecektir.

(http://www.yok.gov.tr/documents/10279/22254714/667_KHK_ile_ucretlere_iliskin_DUYURU_%2819.12.2016%29.pdf)

YÖK yazısı için tıklayınız

Tezli Yüksek Lisans/Doktora ve Tezsiz Yüksek Lisans ücret durumu için tıklayınız.