18.12.2017

Hayallerinin Üniversitesine Yoğun İlgi Gösterdiler

Selçuk Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü, İstanbul’da düzenlenen İstanbul Eğitim ve Kariyer Fuarı etkinliğine katılarak  üniversite adaylarına bilgi verdi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda, hayali Selçuk Üniversitesi olan öğrencilerin merak ettiği soruları da üniversite personellerinden Burcu Sağlık ve Memduh Bilgili yanıtladı.

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen etkinlik, tercih merkezleri,  lise öğrencileri ve velilerin yoğun ilgisi eşliğinde gerçekleştirildi. Kariyer uzmanlarının seminerlerine katılan öğrenciler, aynı zamanda fuar alanında kurulan 100’e yakın üniversitenin standına uğrayarak yetkili personelden bilgi aldı. 2 gün süren fuarda, yaklaşık 40 bin ziyaretçi üniversiteler hakkında bilgi alırken, tercih için detaylı dokümanlar, broşür, tanıtım CD'lerinden oluşan çanta da adaylara hediye edildi.