27.04.2017

SciVal Platformu Deneme Erişimi
Selçuk Üniversitesi

Elsevier firması SciVal Platformunun modüllerini kullanarak, gerek üniversitemizin gerekse şahsi araştırma performansının analiz edilmesi,  bilimsel araştırma çıktısı ve verilerinin görüntülenmesi, başka örneklerle kıyaslanması, işbirliği (ortak yayın) performanslarının analizi, proje imkânları ve yeni işbirliği fırsatlarının analizini yapmaya imkân sağlamak adına Elsevier yayınevi ürünü olan SciVal Platformu üniversitemiz akademisyenleri için 2 aylık deneme erişimine açılmıştır. Kullanıcı adı ve şifre oluşturabilmek için kayıt işleminin mutlaka üniversitemiz IP’leri üzerinden yapılması gerekmektedir.

SciVal Platformu Deneme Erişimine ulaşmak için aşağıdaki PDF dosyalarını inceleyerek kayıt olabilir ve sisteme giriş yapabilirsiniz.

SciVal Platformu Kayıt Olma İşlemi

SciVal Platformu Hızlı Kullanım Kılavuzu